Over mij

Net als jij besta ook ik uit vele verschillende dimensies, gezichten en verhalen. Ik kan je in ieder geval vertellen waarvan ik houd en wat mijn professionele achtergrond is. Ik houd van onverwachte invalshoeken, creativiteit en humor. Ik woon in Bakkum vlakbij bos, duin en zee. Ontspannen doe ik onder meer tijdens het maken van mooie wandelingen in de natuur. Ik raak enthousiast van bijzondere ontmoetingen en leuke avonturen. Ik geniet als ik er getuige van ben wanneer mensen vrijheid, compassie en liefde in zichzelf ontdekken. Wat mij betreft zit de zin van het bestaan, in de zorg voor elkaars geluk. Daarbij is naast het delen van schoonheid, het delen van pijn en verdriet minstens zo betekenisvol.

'Mijn missie is het vergroten van levensgeluk, vanuit de visie dat iedereen beschikt over het vermogen om te veranderen. Mensen zonder omwegen stimuleren duurzame verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen geluk. Daar word ik gelukkig van.'

Lezen wat anderen over mij zeggen? Hier vind je een selectie van ervaringen van cliënten.

Mijn achtergrond

Voordat ik mijn eigen praktijk startte, heb ik veel werkervaring opgedaan als HR-adviseur en jobcoach in o.a. de re-integratiebranche. Naast het begeleiden van cliënten in mijn eigen praktijk, ben ik verbonden aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Ik werk als docent, trainer en examinator maar volg zelf als student ook nog regelmatig bijscholing, leertherapie en supervisie. De Nederlandse Academie is een particuliere onderwijsstichting en verzorgt sinds 1979 mensgerichte opleidingen, trainingen en workshops in Psychotherapie, Counseling & Coaching. Zij hebben de hoogste Europese onderscheiding als opleidingsinstituut in psychotherapie in Europa: de EAPTI-status.

Opleidingen (o.a.)

  • Integratieve Counselor, Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam (HBO conform SNRO erkend diploma behaald in 2020)
  • Psychosociale en medische basiskennis (PSBK), Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam (diploma 2020, jaarlijks verplichte bijscholing)
  • Beroepscoach, Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam (NOBCO en EIA erkend diploma behaald in 2017)
  • Jobcoach, Elan training te Ulvenhout (2008)
  • HBO Personeel & Arbeid, Hanzehogeschool Groningen (2000)

In 2017 heb ik mijn vaste baan in loondienst opgezegd, om aan mijn eigen ontwikkeling te werken en te ontdekken wat ik nog wil in het leven. Inmiddels heb ik mij volledig omgeschoold en ben ik een nieuwe carrière begonnen. Als integratief coach en counselor heb ik ondertussen al vele cliënten in verschillende levensfases begeleid. 

Als geregistreerd counselor sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg voor psychosociale hulpverlening. De NFG hanteert een strikte beroepscode en ziet toe op de professionaliteit van haar leden. Zij stelt onder meer jaarlijkse bijscholing, het bijhouden van vakliteratuur en intervisie verplicht (NFG Registratie nummer:9480).

Nu ben ik erg nieuwsgierig naar wie jij bent. Waar loop je op dit moment tegenaan? Hoe wil jij je wél voelen? Ik help je graag verder. Als je me een berichtje stuurt neem ik zo snel mogelijk contact met je op.