Irene Klein Link

"Mijn missie is het vergroten van levensgeluk, vanuit de visie dat iedereen beschikt over het vermogen om te veranderen. Mensen zonder omwegen stimuleren duurzame verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen geluk. Daar word ik gelukkig van."

Mijn professionele achtergrond

Voordat ik in 2017 mijn eigen praktijk startte, heb ik veel werkervaring opgedaan als HR-adviseur en coach in o.a. de re-integratiebranche. Ik ervaar het als een gezond verlangen om nieuwsgierigheid te hebben naar je persoonlijke (psycho)dynamiek. Zodat je een zekere grip op je leven kunt ontwikkelen en je dit bemerkt in de verbetering van de kwaliteit van je leven. Naast het begeleiden van cliënten in mijn eigen praktijk, ben ik thans verbonden als opleider én student aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Ik geef les aan nieuwe studenten en volg regelmatig bijscholing en modules van de Master Therapeut ECP opleiding. De Nederlandse Academie is een particuliere onderwijsstichting en verzorgt sinds 1979 mensgerichte opleidingen, trainingen en workshops in Psychotherapie, Counseling & Coaching. Zij hebben de hoogste Europese onderscheiding als opleidingsinstituut in psychotherapie in Europa: de EAPTI-status.

Opleidingen (o.a.)

  • HBO Integratieve Counselor, Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam (2020)
  • Psychosociale en medische basiskennis (PSBK), Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam (2020)
  • Beroepscoach, Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam (2017)
  • Jobcoach, Elan training te Ulvenhout (2008)
  • HBO Personeel & Arbeid, Hanzehogeschool Groningen (2000)

Privé

Net als jij besta ook ik uit vele verschillende dimensies, gezichten en verhalen. Ik houd van onverwachte invalshoeken, creativiteit en humor. Ik woon in Bakkum vlakbij bos, duin en zee. Ontspannen doe ik onder meer tijdens het maken van mooie wandelingen in de natuur. Ik raak enthousiast van bijzondere ontmoetingen en leuke avonturen. Ik geniet als ik er getuige van ben wanneer mensen vrijheid, compassie en liefde in zichzelf ontdekken. Wat mij betreft zit daarin de zin van het bestaan, in de zorg voor elkaars geluk. Daarbij is naast het delen van schoonheid, het delen van pijn en verdriet minstens zo betekenisvol. 

Tijdens mijn omzwervingen over de wijde wereld, in met name mijn twintiger jaren, heb ik mij een aantal jaar ondergedompeld in de Boeddhistische cultuur welke voor mij een vertrouwde inspiratiebron is geworden. In combinatie met mijn van origine Groningse nuchtere blik maakt dit een invloedrijk deel uit van mijn identiteit.

Nu ben ik erg nieuwsgierig naar wie jij bent. Waar loop je op dit moment tegenaan? Hoe wil jij je wél voelen? Ik help je graag verder. Als je me een berichtje stuurt neem ik zo snel mogelijk contact met je op.