Helende natuur

Gevoelsmatig weten we dat natuurlijk wel, maar ook wetenschappelijk is aangetoond dat de natuur helend werkt. Mensen in de natuur ervaren minder stress en kunnen makkelijker ontspannen. Bomen geven lucht, wandelen ontspant en elk seizoen betovert.

Indien gewenst kunnen sessies bij mij ook buiten plaatsvinden. Dompel je onder in de wonderlijke en rijke natuur van het Noord Hollands Duinreservaat voor ontspanning en gezondheid. Het is een mooie versterkende combinatie om naast de sessies binnen, ook samen buiten te wandelen. De ervaringen van de buitensessie neem je mee in een verdiepende sessie binnen. Andersom biedt de ontspannende natuur lucht voor reflectie, we wisselen wandelen in stilte af met gesprekken en laten ons verwonderen door de natuur. Vanaf mijn praktijk locatie op het landgoed Duin en Bosch maken we mooie wandelingen in een unieke omgeving. Indien gewenst kunnen we ook het station in Castricum als startpunt nemen voor de wandelingen.

Speciaal voor jou heb ik een aantal wandelroutes beschreven in de omgeving van het landgoed Duin en Bosch in Bakkum. De mindfulness oefeningen kun je eigenlijk in iedere groene omgeving doen. Een groenstrook rond de stad of stadspark is even goed als een nationaal park.