Jane (38 jaar)

Omdat ik in mijn huidige baan was vastgelopen en zoekende was naar een volgende stap in mijn loopbaan in combinatie met een goede balans met mijn gezinsleven, heb ik me aangemeld voor een loopbaantraject bij Irene. Het traject heeft mij duidelijkheid gegeven en inzicht in mijn eigenschappen, interesses en te nemen vervolgstappen. De sessies bij Irene heb ik als heel fijn, warm en persoonlijk ervaren. We hebben een aantal imaginatie oefeningen gedaan, ik vond dat verassend leuk en erg helend / verfrissend. Als je overweegt een traject bij Irene te volgen, zeg ik: “Ja, doen!”. Ik denk dat je er altijd wat aan hebt, het maakt problemen inzichtelijker en ik vond het heel fijn dat er ruimte was om ook andere dingen dan carrière te kunnen bespreken, bijv. gezinsleven, drukte, (werk)stress, het ging echt om mij.

11 maart 2021 / Verpleegkundige

Anne (41 jaar)

Toen ik merkte dat het me veel energie kostte om mijn werk los te laten, heb ik me aangemeld voor een counselingtraject bij Irene. Al snel kreeg ik het gevoel veel meer grip te hebben op situaties. Ik leerde om zelf de keuze te hebben hoe ik met bepaalde situaties om ga. En ook hebben we gewerkt aan mijn gevoelens in de binnenwereld. Hierdoor word ik niet meer zo geraakt in het oude gevoel van onzekerheid. Ik kan de dingen nu veel beter los laten, waardoor het werk me veel minder energie kost. Thuis merken ze ook dat ik een stuk vrolijker en energieker ben. Ik slaap ook een stuk beter. Ik voel me echt bevrijd. Ik raad een traject bij Irene zeker aan. Sterker nog, ik wou dat ik het mezelf veel eerder had gegund!

26 februari 2021 / Inkoper 

 

Bas Konijn (36)

Door de gesprekken met Irene ben ik veel breder gaan denken en kijken. Ik was al een tijd op zoek naar een nieuwe baan maar wist niet zo goed welke richting ik op wilde. Ik heb wel een tijd gedacht dat ik er zelf wel uit zou komen, maar toen dat niet lukte was mijn aanmelding voor een loopbaan ontwikkeltraject bij Irene een makkelijke stap. Ik vond de sessies erg prettig en ook wel een soort van rustgevend. Het meest waardevol vind ik Irene haar kwaliteit om goed te luisteren en mee te denken zonder voor een ander in te vullen. Ik zou de sessies zeker aanraden, omdat het écht je horizon verbreedt.

24 februari 2021 | Werkzoekend

Inge (34 jaar)

Ik heb Irene als een heel warme, begripvolle persoonlijkheid ervaren die vakkundig inspeelt op wat je inbrengt. Ze neemt je mee in de wondere wereld van het onderbewuste waar inzichten zich aan je presenteren. Ik heb vanaf het eerste moment van contact een gevoel van vertrouwen bij haar gehad en ze heeft me echt stappen verder geholpen in mijn proces. Ook online gaat dat prima! Super dankbaar voor wat ze voor me betekend heeft!

24 augustus 2020 | Docent

Esther Nieuwenhuizen

Ik kwam bij Irene om wat assertiever te worden in moeilijke situaties met mensen. Uiteindelijk kwamen we tijdens de gesprekken ook op hele andere onderwerpen uit. Het heeft er voor gezorgd dat ik nu beter met situaties om kan gaan en minder stress ervaar. Ik heb de gesprekken gedaan in de corona tijd via Zoom en dat ging prima!

17 augustus 2020 / Hondengedragsdeskundige

Anoniem

Irene geeft in een veilige setting verdiepende vragen waardoor ik zicht kreeg op bepaalde aspecten van mij waarvan ik mij niet bewust was. Het heeft mij zelfinzicht gebracht op een gebied wat mij niet bekend was. Ik weet nu beter hoe ik soms over kan komen op anderen. Ook kan ik nu beter kiezen op welke manier ik reageer, rustiger en milder. Heel fijn, dank. 

30 maart 2020 | Verpleegkundige

Walter Smetsers

Toen ik bij Irene aanklopte was ik op zoek naar de juiste weg in mijn leven. Er moest iets veranderen, maar ik wist niet precies wat. Tijdens de sessies met Irene heb ik aan de hand van een aantal praktische oefeningen en visualisaties een nieuw soort vertrouwen gevonden waar ik mee verder kan. Het is een vertrouwen in hoe het leven zich ontvouwd. Dit heeft er mede voor gezorgd dat ik mijn vaste baan heb opgezegd en vol vertrouwen mijn eigen bedrijf ben gestart.

19 september 2019 | Grafisch ontwerper

Anoniem

Irene is een prettige en professionele coach. Ze luistert aandachtig, stelt de juiste vragen en komt snel tot de kern. Ze heeft me op het juiste spoor gezet en ik heb mooie inzichten gekregen. Ik ervaar mijn sessies met Irene als een mooi cadeau aan mezelf en heb er praktische handvatten aan over gehouden om zelf verder mee aan de slag te gaan.

25 augustus 2019 | Senior purser

Anoniem

Ik voelde mij altijd erg welkom en de gesprekken hielpen mij bij het oplossen van mijn problemen. Ik zou graag in de toekomst meer gesprekken willen voeren om eventuele problemen op te lossen. Het was fijn om niet alleen hele diepe gesprekken te voeren maar ook gewoon even lekker te kletsen. Ik had het gevoel dat er ook echt naar mij geluisterd werd en dat Irene mij wilde begrijpen.

1 mei 2019  | Junior marketing manager

Onno Sinninghe Damste

Irene stelt de juiste vragen en geeft goede oefeningen mee die voor mij hebben gezorgd dat ik nu de bruikbare handvatten heb voor mijn verdere zoektocht. Nogmaals dank voor de fijne sessies!

5 februari 2018 | Projectmanager

Elise Amrane

“Binnen onze 6 jarige samenwerking heb ik Irene ervaren als een integere collega / HR adviseur die binnen de organisatie de belangen weet te behartigen van zowel het management als dat van de medewerker. Projectmatig werken is haar kracht, maar daar waar nodig gaat zij door haar ervaring als coach de diepte in om de klant van een duidelijk en goed advies te voorzien.”

7 juni 2017 | HRM adviseur 

Mariska Bronkhorst

“Irene weet de verbeterpunten uit de organisatie goed te ventileren uit de operationele organisatie en deze te vertalen in gedegen oplossingen op tactisch en strategisch niveau. Regelmatig nam zij het initiatief en kwam zij met verbeterplannen.”

3 oktober 2016 | HR adviseur 

Fred Verhoeven

“Irene ken ik als een consciëntieus en tevens humorvol mens. Irene is volhardend en een ondernemende medewerker, waar elke werkgever plezier aan kan beleven. Irene beschikt over inventiviteit en creativiteit, maar moet in haar werk wel uitdaging vinden. Zij beschikt over een nuchtere Groningse kijk op zaken.
Voor elke werkgever een aanwinst!"

23 september 2016 | manager Personeel Re-integratie & Ontwikkeling 

Laurens Spoon

"Ik heb Irene – gedurende bijna negen jaar als naaste collega – leren kennen als een kritische, openhartige gesprekspartner en ‘maatje’. Je kunt met Irene open en vertrouwd zaken bespreken. Ze zal altijd eerlijke en onderbouwde feedback geven. Op een creatieve manier probeert Irene mensen en afdelingen in beweging te krijgen en het beste uit hun mogelijkheden te halen. Ik kon me geen betere collega wensen!"

29 augustus 2016 | beleidsmedewerker