Inge (34 jaar)

Ik heb Irene als een heel warme, begripvolle persoonlijkheid ervaren die vakkundig inspeelt op wat je inbrengt. Ze neemt je mee in de wondere wereld van het onderbewuste waar inzichten zich aan je presenteren. Ik heb vanaf het eerste moment van contact een gevoel van vertrouwen bij haar gehad en ze heeft me echt stappen verder geholpen in mijn proces. Ook online gaat dat prima! Super dankbaar voor wat ze voor me betekend heeft!

24 augustus 2020 | Docent

Esther Nieuwenhuizen

Ik kwam bij Irene om wat assertiever te worden in moeilijke situaties met mensen. Uiteindelijk kwamen we tijdens de gesprekken ook op hele andere onderwerpen uit. Het heeft er voor gezorgd dat ik nu beter met situaties om kan gaan en minder stress ervaar. Ik heb de gesprekken gedaan in de corona tijd via Zoom en dat ging prima!

17 augustus 2020 / Hondengedragsdeskundige

Anoniem

Irene geeft in een veilige setting verdiepende vragen waardoor ik zicht kreeg op bepaalde aspecten van mij waarvan ik mij niet bewust was. Het heeft mij zelfinzicht gebracht op een gebied wat mij niet bekend was. Ik weet nu beter hoe ik soms over kan komen op anderen. Ook kan ik nu beter kiezen op welke manier ik reageer, rustiger en milder. Heel fijn, dank. 

30 maart 2020 | Verpleegkundige

Walter Smetsers

Toen ik bij Irene aanklopte was ik op zoek naar de juiste weg in mijn leven. Er moest iets veranderen, maar ik wist niet precies wat. Tijdens de sessies met Irene heb ik aan de hand van een aantal praktische oefeningen en visualisaties een nieuw soort vertrouwen gevonden waar ik mee verder kan. Het is een vertrouwen in hoe het leven zich ontvouwd. Dit heeft er mede voor gezorgd dat ik mijn vaste baan heb opgezegd en vol vertrouwen mijn eigen bedrijf ben gestart.

19 september 2019 | Grafisch ontwerper

Anoniem

Irene is een prettige en professionele coach. Ze luistert aandachtig, stelt de juiste vragen en komt snel tot de kern. Ze heeft me op het juiste spoor gezet en ik heb mooie inzichten gekregen. Ik ervaar mijn sessies met Irene als een mooi cadeau aan mezelf en heb er praktische handvatten aan over gehouden om zelf verder mee aan de slag te gaan.

25 augustus 2019 | Senior purser

Anoniem

Ik voelde mij altijd erg welkom en de gesprekken hielpen mij bij het oplossen van mijn problemen. Ik zou graag in de toekomst meer gesprekken willen voeren om eventuele problemen op te lossen. Het was fijn om niet alleen hele diepe gesprekken te voeren maar ook gewoon even lekker te kletsen. Ik had het gevoel dat er ook echt naar mij geluisterd werd en dat Irene mij wilde begrijpen.

1 mei 2019  | Junior marketing manager

Onno Sinninghe Damste

Irene stelt de juiste vragen en geeft goede oefeningen mee die voor mij hebben gezorgd dat ik nu de bruikbare handvatten heb voor mijn verdere zoektocht. Nogmaals dank voor de fijne sessies!

5 februari 2018 | Projectmanager

Elise Amrane

“Binnen onze 6 jarige samenwerking heb ik Irene ervaren als een integere collega / HR adviseur die binnen de organisatie de belangen weet te behartigen van zowel het management als dat van de medewerker. Projectmatig werken is haar kracht, maar daar waar nodig gaat zij door haar ervaring als coach de diepte in om de klant van een duidelijk en goed advies te voorzien.”

7 juni 2017 | HRM adviseur 

Mariska Bronkhorst

“Irene weet de verbeterpunten uit de organisatie goed te ventileren uit de operationele organisatie en deze te vertalen in gedegen oplossingen op tactisch en strategisch niveau. Regelmatig nam zij het initiatief en kwam zij met verbeterplannen.”

3 oktober 2016 | HR adviseur 

Fred Verhoeven

“Irene ken ik als een consciëntieus en tevens humorvol mens. Irene is volhardend en een ondernemende medewerker, waar elke werkgever plezier aan kan beleven. Irene beschikt over inventiviteit en creativiteit, maar moet in haar werk wel uitdaging vinden. Zij beschikt over een nuchtere Groningse kijk op zaken.
Voor elke werkgever een aanwinst!"

23 september 2016 | manager Personeel Re-integratie & Ontwikkeling 

Laurens Spoon

"Ik heb Irene – gedurende bijna negen jaar als naaste collega – leren kennen als een kritische, openhartige gesprekspartner en ‘maatje’. Je kunt met Irene open en vertrouwd zaken bespreken. Ze zal altijd eerlijke en onderbouwde feedback geven. Op een creatieve manier probeert Irene mensen en afdelingen in beweging te krijgen en het beste uit hun mogelijkheden te halen. Ik kon me geen betere collega wensen!"

29 augustus 2016 | beleidsmedewerker