HRM

Als HR-professional neem ik op flexibele basis deel aan diverse projecten. Ik heb affiniteit met het herontwerpen van processen en het op creatieve wijze aansluiten bij de wensen van de medewerker van nu. Thema’s als vitaliteit, preventie ziekteverzuim, zelfsturend leren en werkplezier hebben mijn aandacht. Uiteraard is mijn kennis van arbeidswetgeving actueel. Mijn werkveld ligt tussen Alkmaar, Haarlem en Amsterdam.

Ik werk graag samen met gedreven en innovatieve professionals. Bijdragen aan een mooie samenleving vanuit authenticiteit, integriteit en respect. Het ontdekken van individuele drijfveren vind ik intrigerend en essentieel om goed te kunnen coachen en adviseren. Ik heb plezier in het schakelen tussen verschillende niveaus en belangen. Daarbij probeer ik diverse partijen inzicht te verschaffen tot nadere verbinding. Goed luisteren en oplossingsgericht de juiste (kritische) vragen stellen zie ik als mijn taak. Ik geef en ontvang graag goed onderbouwde feedback, ik streef naar open en eerlijke relaties.

  • Ik handel conform de P&O beroeps- en gedragscode zoals vastgelegd door de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP).
  • In een persoonlijk (telefoon) gesprek vertel ik je graag wat ik voor jou en je collega’s kan betekenen.